Shahrul Izwan ( @heyshahrul ) Twitter Profile

heyshahrul

Shahrul Izwan

D5TH | LLBUM | I sing ; even in my sleep.

Perak | Kuala Lumpur

Joined on 5 April, 2011

http://www.youtube.com/heyshahrul

  • 554 Tweets
  • 493 Followers
  • 282 Following

Ya Allah malasnya nak bersiap utk pergi kerja di hari Ahad ini!!! 😭

 0  0  0

Replying to @PopCulture2000s: critics began accusing Carey of being a studio artist, not capable of delivering the same quality vocals live, especia…

 0  0  57,467

Replying to @qilahrzli: Dear long distance bestfriend;

"Sorry I didn't call you or text you daily. But I just want to tell you one thing."

"I miss…

 0  0  31,547

critics began accusing Carey of being a studio artist, not capable of delivering the same quality vocals live, especially her whistle register. Mariah decided to book an appearance on MTV Unplugged, a television program aired by MTV. her performance in 1992 shut them all down.

 253,964  722  57,467

Replying to @cumrapika: bro what the fuck

 0  0  13,864

Dear long distance bestfriend;

"Sorry I didn't call you or text you daily. But I just want to tell you one thing."

"I miss you."

β€”Sincerely, me.

 35,841  537  31,547

Replying to @rozelalalaa: Kenapa nak perli2 org beratur beli kfc jimat RM4 je?

Sekarang ni dah 20hb. Ada yang duit gaji pun dah nak kering.

Alhamd…

 0  0  4

Kenapa nak perli2 org beratur beli kfc jimat RM4 je?

Sekarang ni dah 20hb. Ada yang duit gaji pun dah nak kering.

Alhamdulillah mungkin ada yang teringin makan kepci, or anak2, isteri, parents teringin. Dapat jimat sikit duit beli kepci.

Apa kita tahu susah senang orang lain?

 5  0  4

Replying to @mustaphashobri: Saya isytiharkan flavour ni memang sedap gila teruk. 😍

 0  0  7,167

Replying to @nazmiirfan_: Jangan sebab sibuk dekat uni takpun kerja sampai tak balik melawat mak kat rumah takut jadi macam ni. https://t.co/EgYH8lm…

 0  0  19,927

Replying to @twitervirall: Risau mama..ingatkan kenapa la tadi.. Rupanya dah menyusu,kekenyangan dia terbungkang macam ni..πŸ˜†πŸ˜† comel tak? https://t.c…

 0  0  5,581

Imagine my cuti bulan 4 ni lulus. I’ll be getting 6 days off in a row. Then boleh bawak mama berjalan lagi! MERDEKA!!

Hahahahahha tp tu la belum lulus lg sbb baru apply smlm. πŸ™ƒ

 0  0  0

Risau mama..ingatkan kenapa la tadi.. Rupanya dah menyusu,kekenyangan dia terbungkang macam ni..πŸ˜†πŸ˜† comel tak?

 6,290  36  5,581

Saya isytiharkan flavour ni memang sedap gila teruk. 😍

 18,183  176  7,167

Jangan sebab sibuk dekat uni takpun kerja sampai tak balik melawat mak kat rumah takut jadi macam ni.

 14,175  293  19,927

bro what the fuck

 38,423  898  13,864

Quoted @twt_malaysia

Cucur Pisang Biasa atau nak tambah cheese. Min suka yang cheese πŸ§€ 🀀

Pisang goreng panas2 with ice cream vanilla is the bomb walaupun paling top makan dgn sambal kicap sbnrnya.

 0  0  0

Replying to @cctvidiots: When cupid strikes πŸ’˜

 0  0  1,346

Replying to @2aidharithah: Nampak sudu dia?
Tolong cari geng 🀣🀣🀣

RT untuk kawan gelak bersama πŸ˜„

 0  0  18,550

Quoted @hendralm

siapa yang remajanya suka dengerin lagu lagu ini?πŸ˜‚

Wehhhh rindu zaman belasan tahun! Auto flashback dgr lagu2 ni. Nak nangisssss!! 😭😭😭

 1  2  0

Replying to @majelismeyong: :(

 0  0  23,891

When cupid strikes πŸ’˜

 4,079  29  1,346

Replying to @adalismo:

 0  0  4,915

:(

 31,470  1,766  23,891

Replying to @patento_: tak kenapa sekarang baru aku tahu πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ?

 0  0  56,699

Replying to @sliccmic: MISS THING SNAPPED

 0  0  123,882

Nampak sudu dia?
Tolong cari geng 🀣🀣🀣

RT untuk kawan gelak bersama πŸ˜„

 10,813  170  18,550

tak kenapa sekarang baru aku tahu πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ?

 77,062  695  56,699

MISS THING SNAPPED

 430,587  1,257  123,882

Just me singing Tergantung Sepi with the original singer, @HaqiemRusli gais! 😍

Dia ni xtau la makan apa suara sedap sangat2. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

 21  1  20