Jepara_keras ( @jepara_keras ) Twitter Profile

jepara_keras

Jepara_keras

Hay....

๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ

Joined on 16 July, 2013

  • 12 Tweets
  • 5.4k Followers
  • 1 Following

KIRO - KIRO ILANGE KAPAN YO???

 2  0  0

Replying to @sepasidotid: Jepara Bupati Perintahkan Penutupan Karaoke via @Wartapati @jambrong_karjaw @jeparakabgoid @ILoveJโ€ฆ

 0  0  2

Ingat saat kalian bergabung dengan Twitter? Saya ingat! #HariJadiTwitterSaya #HBDJeparaKeras

 1  0  0

Aku wegah cerito opo masalahku. Kamergo kebanyakan uwong - uwong iku mung pengen ngerti, orak kamergo peduli.

 3  0  3

Quoted @Melesatjauh__

@jepara_keras Lha ga gowo ig iki?

 0  1  0

Quoted @Melesatjauh__

@jepara_keras Iki admin cabang ndi?

Cabang utama. Liyane do melu2

 0  1  0

Quoted @Melesatjauh__

@jepara_keras Ig ne podo wae jepara keras bro? Sak admin taorak?

Orak below

 0  2  0

Alah taek. Orak neng dunia nyata, orak neng film indosiar kok wong lanang slalu salah, perane wong lanang slalu jahat :v

 3  1  2

Replying to @jeparakabgoid: @jepara_keras Gratis untuk surat jalannya, untuk syarat-syarat lainnya biaya ditanggung si pemohon. Jika menggunakan traโ€ฆ

 0  0  1

@jepara_keras Gratis untuk surat jalannya, untuk syarat-syarat lainnya biaya ditanggung si pemohon. Jika menggunakan transportasi umum, ada syarat tambahan yaitu surat keterangan rapid test non reaktif. Dan jika ke daerah yang memberlakukan SIKM, perlu di urus terlebih dahulu. :)

 0  0  1

Quoted @jeparakabgoid

Kangmas mbakyu ada yang mau keluar kota? Simak penjelasan berikut tentang Surat Jalan dan SIKM bagi pelaku perjalanan yang menggunakan transportasi darat, laut, dan udara.

Sekarang pengurusan Surat Jalan di @dinkeskabjepara, ya.

(sebuah utas)

Bayar opo orak min?

 1  2  0

Gawanane mobil mewah. Mobile wong tuane. Sing gowo anake. Tapi sing sombong pacare. ONO.!!!!

 9  4  8

Allahuakbar. Mugo2 kota tercintaku diparingi slamet. Diadohke seko segala hal musibah. Amiiiiin

 2  0  2

Let takon? Akun @jeparahariini saiki nengdi?

 0  1  0

Uripe kakeyan atraksi. Iyo opo orak @polresjepara1

 1  1  1

Virus corona kok awet tenan yo let. Koyok perjakaku pol iki sek orak ilang - ilang

 0  1  1

Rausah mikir nggolek bojo sek. Mending mikir kanggo masa depanmu, nek wes sukses mesti akeh seng seneng karo awakmu. #jeparakeras

 0  0  4

Nek bar lungguh suwih terus koe ngadek ndasmu mumet, iku tandane koe orak oleh lungguh.

 1  2  0

Quoted @jamal_akg

Tulisane si ditutup tapi rameneneni @jepara_keras

Tulisane di tutup iku mong syarat. Tapi bakul2e iseh do bukak. Yo podo wae ndobol

 0  0  0

Quoted @Natra_Exa

@jepara_keras ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Nek mong tulisan ngonoiku yo aku podo wae ora wedi let :v

 4  4  4

Masio ora ono sing ngucapno "NDANG SARAPAN SAYANG" aku yo mulo tetep nekat mangan.

 1  3  5