JEPARA KERAS ( @jepara_keras ) Twitter Profile

jepara_keras

JEPARA KERAS

Iki orak akun twitter penting. Dadine yo orak penting | jeparakeras2012@gmail.com

๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ

Joined on 16 July, 2013

  • 109 Tweets
  • 5.5k Followers
  • 4 Following

Mbak? Mantanmu nek fotone di edit nganggo aplikasi sing lagi viral, kiro2 ono sing ngeneiki rak? #Takon.

 0  0  2

Nunggu karnavalan liwat kok ora liwat2. Jane liwat ngendi yo?

 2  1  0

Kangen dikangeni uwong

 1  0  5

Weruh sak semliwermu wae aku wis bahagia kok :')

 2  2  6

Bebh kamu tu asline pekok, kenapa ya aku bisa sayang sama kamu, padahal kamu kan elek, ireng, mau dibohongi, slalu mau ngasih ini itu, ngasih duit, slalu mu nganterin aku keluar pake mobil. Pokok.e sayang kamu. #cahpacaran

 0  0  1

Quoted @ardianaafiya7

@Jepara_Keras Mobil lejen

Iki lho let ngejak mabar ML

 0  1  0

opo let? Ayo mabar

 3  12  0

Iki lho let. Sing do kepo. Cah jaman saiki. Asw ๐Ÿ˜‘

 3  6  0

Kok video sing viral iku iso cepet banget yo let. Sakmenit wes metu.

 3  3  1

Tangi turu niliki hp tapi ora ono chat ko sopo2. Balek turu maneh

 0  1  2

Tetep tebarkan kebaikan senajan terkadang ora ono sing perduli. Kamergo opo sing awakdewe perbuat sejatine kanggo diri kita sendiri ~JK

 1  1  1

Sak liyane gincu karo wedak kiro2 opo maneh sing digowo wong wedok let?

 3  8  0

Dadi wong apek ki ora gampang let. Tapi senajan susah, tetep usaha berbuat apek. ~JK

 5  3  0

Nek pengen pacaran syarate opo let?

 5  20  1

Replying to @picho_jerycho: @Jepara_Keras aku jeh setia dadi santrimu yi ,meskipun bar mbok tinggal topo broto lawean taun ,aku jeh setia ngenteni cโ€ฆ

 0  0  1

@Jepara_Keras aku jeh setia dadi santrimu yi ,meskipun bar mbok tinggal topo broto lawean taun ,aku jeh setia ngenteni ceramahmu seng unfaedah

 0  0  1

Jarene iki lagi viral. Ngombe susu cap beruang, iklane gambar boyo. Tiwas berjuang, jebule wis digondol wong liyo. Piye??

 3  2  4

Replying to @b4ser: @Jepara_Keras Cie cie lagek due kuota wes berah tahun off..bar mranto ko ndi ae min..

 0  0  1

@Jepara_Keras Cie cie lagek due kuota wes berah tahun off..bar mranto ko ndi ae min..

 0  1  1

Piye let kabare? Iseh urep neng twitter opo wis hijrah?

 1  5  0

Assalamualaikum..???

 3  14  1