Jill Eriksson ( @shrillen ) Twitter Profile

shrillen

Jill Eriksson

Joined on 10 March, 2009

  • 54 Tweets
  • 1.1k Followers
  • 2k Following

Quoted @svtdokumentar

En undersökande dokumentärserie om ett fall som upprört 100 000-tals på Youtube och Facebook, men som ingen journalist vågat berätta om.
Streama Dokument inifrån: Att rädda ett barn på SVT Play #svtdok #svtplay #dokumentinifrån

Hur många gånger har man inte som journalist duckat att skriva om en vårdnadstvist? Det här är en dokumentär värd att se. Just sayin.

 4  1  1

Replying to @djurfacit: @Shrillen snor syrrans svar, men den här att mesorna i usa är gigantiska stubbar från de "egentliga träden" och att alla trä…

 0  0  1

@Shrillen snor syrrans svar, men den här att mesorna i usa är gigantiska stubbar från de "egentliga träden" och att alla träd som växer nu bara är små skott

 11  4  1

Vilken är din favoritkonspirationsteori!? Läser avancerad research och undrar seriöst! Även rättshaverister är välkomna att svara i kommentarsfältet.

 9  29  4

Jag har spelat fotboll i större delen av mitt liv. Jag är bättre än så många, ändå får basket- och golfspelaren, min man, frågan om att vara hjälptränare åt vår sons fotbollslag. Ser dom inte att jag är en naturbegåvning!?

 6  1  2

Twitter är som Days of our lives, man är borta ett år och när man kommer tillbaka är allting som förut. Trivsamt, och lite obehagligt.

 4  0  1

En gång murvel, alltid murvel. Nu kör jag frilanssvängen! Hör av dig här om du vill mig något!

 6  1  1

Hemma hos pappa: schhhhhh.
Det är gnagarspecial på Studio Natur.

 3  0  0

Det var morgon och parketten hade målats blå av tusch. Inte den billiga varianten, utan den dyra som fastnar på porslin.

 2  1  0

...sen stoppade sonen en halv ost i brödrosten. Det luktade bränt och elen slogs ut. Den andra halvan åt dottern med handen som en gigantisk liten smakbit. Det var efter det halva paketet Bregott. Kaffebryggaren slocknade. På golvet låg en sax.

 4  1  0

Om ett träd faller i skogen; låter det om ingen är där?
Om man stoppar huvudet i sanden; försvinner klimathotet om ingen tror att det finns.

 3  1  0

Om drygt två veckor tackar jag Natur & kultur för den här gången. Sedan lägger jag örat mot gatan som förr. Slå i trumman så kommer jag.

 5  0  0

Om jag tvingas steka en jäv*a fryst köttbulle till i mitt liv ...

 2  0  0

Quoted @Journalistense

Lina Makboul berättar i Journalisten om hur det var att arbeta med Uppdrag gransknings inslag ” #metoo och Fredrik Virtanen”.
”Jag tog tidigt skärmdumpar på nästan samtliga hatiska och hotfulla uttalanden. Jag...

Det här är intressant. Vad är en journalist uppdrag?

 1  0  0

Vi flyttade honom. Men vem flyttar dem som är kvar. Som inte har en jättefamilj med beskyddare. Ska man verkligen behöva åldras med skräck i halsen?

 1  1  0

En gång föll han ur rullstolen. Låg någon timme på matsalsgolvet i ett allmänt utrymme. Personalen var upptagen med candy crush eller nått. Sen kräktes morfar. Nu är fallet med min morfar anmält. Av kommunen, av oss, av alla. Han är inte längre där.

 0  1  0

”Titta på honom! Han är ju så söt utan tänder”. ”Titta”. Samma personal konstaterade att ”i dag tar vi inte upp honom, det blir bara jobbigt för oss”. Personalen har kallat honom slö, lat och aggressiv. Min morfar är 91 år, dement och väldigt sjuk.

 0  1  0

Har skrivit om åtskilliga fall av vanvård inom äldreomsorgen. Men nu är jag en del av fallet. Fallet med min morfar. En ur personalen skrattade när hen berättade att morfar är så gullig utan löständer. Därför brukar han tydligen inte få dem ibland när han ska äta.

 1  1  0

Replying to @realDonaldTrump: “They say all these people died in the storm in Puerto Rico, yet 70% of the power was out before the storm. So when di…

 0  0  17,463

“They say all these people died in the storm in Puerto Rico, yet 70% of the power was out before the storm. So when did people start dying? At what point do you recognize that what they are doing is a political agenda couched in the nice language of journalism?” @GeraldoRivera

 72,130  33,124  17,463

Quoted @lisairenius

Stor nyhet: Kjell Espmark, Sara Danius och Peter Englund återvänder för att hjälpa Svenska Akademien

Akademien lever.

 1  0  0

Torsdag. Tvåbarnsmor. Fotbollsträning. Förkylning med feber. Hjärnskakning. Vi flyttar imorgon. Vi har inte packat. Man jobbar. Barn har börjat skolan. Barn 2.0 går på förskola. Mamma vill sova i sin säng. Barn också. Barn 1.0 vill se på Wahlgrens värld. Mamma gråter. Slut.

 1  0  0